Vali Taşkesen bu kez de cevap alamadı

Tokat'ta dün tablet Bilgisayar dağıtmak için gittiği okulda lise öğrencilerine, "Vali ne iş yapar?" diye soran ancak cevap alamayan Vali Mustafa Taşkesen, bu kez makamında engelli ilköğretim 1'inci sınıf öğrencisine, "Benim ne iş yaptığımı biliyor musun sen ? " diye sordu. Cevap alamayan Vali Taşkesen, "Tokat'ta böyle bir sıkıntı var, biraz daha tanıtmamız lazım" dedi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 13 Şubat 2013 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vali Taşkesen bu kez de cevap alamadı

Tokat Valiliği, Artova ilçesine bağlı Çelikli beldesinde yaşayan ortopedik engelli, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki Sedat Gökkaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti. Dedesi Mehmet Gökkaya ile birlikte Tokat Valiliği'ne gelen küçük öğrenciyi Vali Taşkesen makamında kabul etti. Ziyarette Vali Taşkesen, küçük öğrenci ile yakından ilgilendi.

"BENİM NE İŞ YAPTIĞIMI BİLİYOR MUSUN?"

tablet Bilgisayar dağıtımı için dün gittiği Milli Piyango İhya Balak Fen Lisesi'nde öğrencilere yönelttiği, "Vali ne iş yapar?" sorusuna cevap alamayan Vali Taşkesen, küçük öğrenciye çeşitli hediyeler sunduğu sırada, "Benim ne iş yaptığımı biliyor musun sen, görevlerimi sormuyorum" diye sordu. Küçük öğrenciden cevap alamayan Vali Taşkesen, "Tokat'ta böyle bir sıkıntı var, biraz daha tanıtmamız lazım" dedi. Küçük öğrenciye ismini bilip bilmediğini soran Vali Taşkesen, 'Mustafa' cevabını alınca, "Liseli öğrencilerin o kadar bilememezliğinin yanında senin bu kadar söylemen fazla bile" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber