Bıçaklandı ölmedi, tüfek sonu oldu

Konya'da iki grup arasında çıkan kavgada silahla öldürülen gencin, iki yıl önce de kalbinden bıçaklanması sonucu ağır yaralandığı öğrenildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2013 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bıçaklandı ölmedi, tüfek sonu oldu

Merkez Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi Çakılharmanlar Caddesi'nde dün meydana gelen olayda, Ramazan A.'nın evlerinin önünden geçmemeleri konusunda uyardığı Mehmet Kılıç (27), Alparslan O. (20), Mustafa D. ve İbrahim E. ile yaşanan küfürleşme sonrası tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda, Ramazan A.'nın pompalı tüfekle olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Evinde tabanca, iki tüfek, kılıç ve muşta ele geçirilen Ramazan A.'nın, söz konusu malzemelerin fotoğrafını çekip bir sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı bildirildi.

2 YIL ÖNCE DE KALBİNDEN BIÇAKLANMIŞ

Pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybettiği belirtilen Mehmet Kılıç'ın (27) iki yıl önce de kalbinden bıçaklanması sonucu ağır yaralandığı ve uzun süre tedavi gördüğü öğrenildi.

4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Başlatılan soruşturma kapsamında olayı gerçekleştirdiği öne sürülen Ramazan A. (23) ile kardeşi Murat A. (27), karşı gruptan Mustafa D. (18) ve İbrahim E. (28) gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından zanlılar, Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Zanlılar, daha sonra adliyeye sevk edildi.

Olayda yaralanan Ahat A. (53) ile Alparslan O.'nun (20) ise kaldırıldıkları hastanede tedavilerinin devam ettiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber