Acilde kahvaltı servisi

Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gelen hasta ve yakınlarına sabahları kahvaltı servisi yapılmaya başlandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Şubat 2013 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Acilde kahvaltı servisi

Edirne Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gelen hasta ve yakınlarına sabahları kahvaltı servisi yapılmaya başlandı. Doktorun uygun görmesi halinde, gözlem altına alınan hastalara ve yakınlarına sabahları ücretsiz olarak çay ve soğuk sandviç ikram ediliyor.

Edirne Kamu Hastaneler Birliği'ne bağlı Devlet Hastanesi ve Selimiye Ünitesi'nin acil servisinde kahvaltı uygulaması başlatıldı. Geceden gelen ve yapılan ilk müdahalenin ardından gözlem altına alınan hasta ve refakatçilerine sabah saatlerinde ücretsiz olarak çay ve soğuk sandviç ikram ediliyor.

Edirne Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Gürhan Çelik, kahvaltı uygulamasının kısa bir süre önce başlatıldığını ifade ederek şunları söyledi:

"Geceyi acil serviste müşahede altına geçiren, misafir ettiğimiz hasta ve hasta yakınlarına biz sabah kahvaltısı olarak çay ve soğuk sandviç dağıtıyoruz. Çay ve sandviç dağıtımını hastanın doktoru uygun gördüğü takdirde hastaya veriyoruz. Acil servisimizde günlük 40-50 hastaya oluyor. Şu ana kadar çok güzel geri dönüşler aldık. Bu uygulamayı genişleterek devam ettirmek istiyoruz

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber