Aydın'da ambulans kazası hafif atlatıldı

Aydın'da hasta taşıyan bir ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hafif yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Şubat 2013 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Aydın'da ambulans kazası hafif atlatıldı

Kazadan sonra hareket kabiliyetini kaybeden ambulansın taşıdığı hasta olay yerine çağrılan bir başka ambulans ile yoluna devam etti. Ilıcabaşı Kavşağı'ndaki Ilıcabaşı Camii'nin önünde meydana gelen kazada, ambulansın çarptığı otomobil sürücüsünün mahallede vefat eden bir kişinin selasının okunması nedeniyle ambulansın siren sesini duymadığı belirtildi.

Olay akşam saatlerinde Denizli Bulvarı Orgeneral Eşref Bitlis Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Yenipazar ilçesinden Aliye Ö. isimli bir hastayı Aydın'a hastaneye yetiştirmek üzere yola çıkan İ.S. yönetimindeki 09 KZ 681 plakalı 112 Acil Servis Ambulansı kavşaktan geçerken, bu sırada kendilerine yeşil yandığı için siren sesini duymayarak yoldan karşıya geçmekte olan Ercan B. yönetimindeki 35 FA 3991 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil hurdaya dönerken ambulansta da maddi hasar meydana geldi. Otomobil sürücüsü ile araçta bulunan Sefer B.'nin hafif yaralandığı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber