27 Şubat 2013'ten önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Şubat 2013 03:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, CNN TÜRK televizyonunda canlı yayınlanan, Eğrisi Doğrusu programına katılacak.

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Viyana'da Medeniyetler İttifakı 5. Forumu'nun açılış oturumunda konuşma yaparak bir dizi temaslarda bulunacak.

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

4- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Almanya Türk Toplumu ve Avrupalı Türk Demokratlar Birliği toplantısına katılacak.

5- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, 25. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı açılış törenine ve Ege İhracatçı Birlikleri 2012 yılı başarılı ihracatçılar ödül törenine katılacak.

6- İçişleri Bakanı Muammer Güler, il emniyet müdürleri bilgi paylaşım toplantısının açılışına katılacak.

7- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, ziyaretlerde bulunacak, öğrencilerle sohbet edecek, başarılı öğrencilere ödül verecek.

8- TBMM Genel Kurulu'nda, Mera Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek. Haberleşme özgürlüğüne ve özel hayatın gizliliğine yönelik ihlallerin araştırılması için kurulan, Meclis Araştırma Komisyonu, Milli İstihbarat Teşkilatı yetkililerinin sunumunu dinleyecek.

9- TÜİK, şubat ayına ilişkin tüketici güven endeksi verileri ve 2012 yılı 4'üncü çeyreğine ait yapı izin istatistiklerini açıklayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber