Zincirleme kazada çöp kamyonu sürücüsü can pazarı yaşadı

Bursa'da zincirleme kazada direksiyonda sıkışan çöp kamyonu sürücüsü operasyonla kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mart 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Zincirleme kazada çöp kamyonu sürücüsü can pazarı yaşadı

Alınan bilgiye göre, Sırameşeler Mahallesi Mudanya Caddesi Acemler Kavşağı yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında can pazarı yaşandı. Ali Cıbır idaresindeki 16 CBT 13 plakalı araç, Ekrem Gözütok'un kullandığı 16 J 8156 plakalı araç, Osman Kasap yönetimindeki 16 BFZ 79 plakalı araç, Kemal Özder'in kullandığı 16 LY 159 plakalı araç ve Ramis Tunç'un idaresindeki 16 ER 0888 plakalı belediye çöp kamyonu zincirleme kazaya karıştı.

Kazada çöp kamyonunda sıkışan Ramis Tunç'un kurtarılması için ekipler seferber oldu. Bursa Sivil Savunma Müdürlüğü'ne bağlı kurtarma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler yaralı sürücü için seferber oldu.

Yaklaşık 20 dakika süren operasyonla yaralı sürücü kurtarıldı. Sedyeye bindiriliyen Ramis Tunç'un acı çekerken, mesai arkadaşları 'Ramis abi burdayız' diyerek onu sakinleştirmeye çalıştılar. Kazada Samet Kartal (42) ve Ayatullah Akyol (20) da hafif şekilde yaralandı. Kazaya belediye halk ekmek fabrikası olan BESAŞ'a ait bir araç da karıştı. Kaza sebebiyle Bursa-İzmir karayolu bir süreliğine trafiğe kapandı. Ekipler, kaza yerinde çalışma yaparken yolu da tek şerit olarak ulaşıma açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber