Muş'a yeni üstgeçitler yapılacak

Karayolları Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Karayolları 113. Muş Şube Şefliği'nin önerisi üzerine Muş'ta yeni üstgeçitlerin yapılacağını söyledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Mart 2013 22:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş'a yeni üstgeçitler yapılacak

Karayolları Van Bölge Müdürü Ahmet Turan Gülhaş, Karayolları 113. Muş Şube Şefliği'nin önerisi üzerine Muş'ta yeni üstgeçitlerin yapılacağını söyledi.

Kentte yapılacak üstgeçitlerin yerlerinin tespiti için Muş'a gelen Ahmet Turan Gülhaş, Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi ziyaret etti. Üstgeçitlerle ilgili hazırlanan projelerle ilgili Başkan Dede'ye bilgi veren Gülhaş, ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kızılağaç Kavşağı, Otogar Kavşağı ve Yeni Devlet Hastanesi Kavşağı olmak üzere üç ayrı noktaya üstgeçit yapılacağını ifade eden Gülhaş, üstgeçitlerde ayrıca lale figürleri ve Muş'u simgeleyen cümle olacağını belirtti. Kendisinin Malatyalı olduğunu ve Muş'u da kendi memleketi gibi gördüğünü vurgulayan Gülhaş; "Bu yüzden Muş'a çok önem veriyorum. Muş'a 3 üstgeçit yapacağız. Bununla ilgili projelerimizi hazırladık ve Sayın Başkanımızla birlikte değerlendiriyoruz. En kısa sürede çalışmalara başlayacağız ve kentimize çok güzel üstgeçitler kazandıracağız" dedi.

Üstgeçit projelerini çok beğendiğini ifade eden Belediye Başkanı Necmettin Dede ise; "Sayın Bölge Müdürümüzün gösterdiği projeler gerçekten çok güzel. M harfi şeklinde yapılacak ve üzerinde de lale figürleri olacak. Üstgeçitleri Yeni Devlet Hastanesi Kavşağı, Otogar Kavşağı ve Kızılağaç Kavşağı'na yapacağız. Üstgeçitlerin etrafında da ayrıca görsellik açısında ışıklandırmalar yapılacak. Yeni üstgeçitler şehrimize modern bir görünüm kazandıracak" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber