Dilek tuttu, gerçek oldu

Hayati tehlikesi olan çocukların dileklerini gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği, bu kez Umut’un dileğini gerçeğe çevirdi. İzmirli 10 yaşındaki Umut Karabulut, Çanakkale’de şehit düşen dedelerini ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2013 21:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dilek tuttu, gerçek oldu

2000 yılından beri 3-18 yaş arasında hayati tehlike arz eden hastalıklara mücadele eden çocukların bir dileğini yerine getirerek onları hayata bağlamayı hedefleyen 'Bir Dilek Tut - Make A Wish Türkiye Derneği', en büyük arzusu Çanakkale'de şehit düşen dedelerini ziyaret etmek olan 10 yaşındaki Umut Karabulut'un dileğini yerine getirdi. İzmir'den Çanakkale'ye gelen Umut, asker kıyafetleriyle Çanakkale şehitliklerini ziyaret etti. Şehitlikte dua eden Umut, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

2000 yılından bu yana yaklaşık 1800 dileği yerine getirdiklerini söyleyen Bir Dilek Tut Derneği gönüllüsü Nihal Yıldız, “Bir dilek, bir mutluluk, bir umut vererek yaşatılan sevincin desteği ile onlara yaşama gücü ve sevinci kazandırmak istiyoruz. İzmir'den gelerek Çanakkale ve şehitliklerini görmek isteyen Umut oğlumuzu konuk ettik” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber