Kütüphaneyi en çok kullanan çocuklara ödül

Kütüphaneler Haftası nedeniyle Diyarbakır Kütüphanesi'nde düzenlenen törende, kütüphaneyi en çok kullananan çocuklara çeşitli ödüller verildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 25 Mart 2013 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kütüphaneyi en çok kullanan çocuklara ödül

Diyarbakır İl Halk Kütüphanesi'nde bugün düzenlenen ve Vali Yardımcısı Mustafa Can, Kültür ve Turizm Müdürü Tevfik Arıtürk, İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Özbek, öğretmenler ile kütüphaneyi kullanan öğrenci ve çocuklar katıldı.

Yapılan konuşmalardan sonra kütüphaneyi en çok kullandıkları tespit edilen Ruken Bademkıran ile Remzi Fidan'a Vali Yardımcısı Mustafa Can, Cemal Ağaoğlu ile Şahika Çavdan'a da Hülk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Özbek, Oyuncak Kütüphanesi'ni en çok kullanan 3 yaşındaki Yasemin Avdar ile Sıla Ekici'ye de Kültür Turizm Müdürü Tevfik Arıtürk ödüllerini verdi.

Ödül töreni sıralamasında en son çağrılan Yasemin Avdar ile Sıla Ekici'nin salonda olmadıkları gözlendi. Kısa bir süre aranan minik Yasemin ile Sıla'nın Oyuncak Kütüphanesi'ndeki oyuncaklarla oynadıkları tespit edildi. Görevlilerin salona getirdiği minikler platforma çıktı. Ancak karşılarında kalabalığı görünce minik Yasemin'in, ağlamaklı bir sesle "Anneee annee" diye bağırması, salondakileri güldürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber