Beydağ Belediyesi'nin kilitli taş seferberliği sürüyor

Beydağ Belediyesi'nin 2009'dan bu yana devam ettirdiği kilit taş kaplama çalışmaları hız kesmiyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mart 2013 09:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Beydağ Belediyesi'nin kilitli taş seferberliği sürüyor

Beydağ Belediyesi'nin 2009'dan bu yana devam ettirdiği kilit taş kaplama çalışmaları hız kesmiyor. Şimdiye kadar birçok cadde ve sokağı yenileyen, toprak olan yolları kilit taş ile sağlıklı hale getiren Fen İşleri Ekipleri, bu kez Aktepe Mahallesi'nde Hacı Kırlı Caddesi'nde çalışıyor.

Aşağı Aktepe'yi Aktepe İlköğretim Okulu'na bağlayan ve daha önce toprak olan yolda kilit taş kaplama çalışmasının yanı sıra altyapı çalışması da yapan ekipler yağmur suyu hattı da döşedi. Toplam 1200 metrekarelik kilit taş kaplamasının yapıldığı çalışmalarda, 100 metre uzunluğunda 40 santimetre çaplı yağmur suyu borusu da döşendi.

Beydağ'da halkın kış aylarında yaşadığı çamurlu yol sıkıntısını bitirmek üzere çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydeden Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "Beydağ'da çamur nedeniyle, toz nedeniyle sıkıntı yaşanan yol kalmayana kadar kilit taş çalışmalarımız sürecek. İlçe merkezimizin doğusundan, batısına, kuzeyinden, güneyine nerede çamur sorunu varsa oraya imkanlarımız dahilinde müdahale ediyoruz. Aktepe Mahallemizde okul yolu olan Hacı Kırlı Caddesi'ni sağlıklı ve modern bir görünüme kavuşturmak için kilit taş kaplama çalışmaları gerçekleşiyor. Bundan sonra çamur ve tozdan etkilenen bölgelerimizde sırayla tüm cadde ve sokakları kilit taş ile kaplayacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber