Silivri'yi karıştıran iddia

Silivri Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Devlet Hastanesi’nin ‘Acil Servis’ bölümünün kapatılacağı iddiası vatandaşları sokağa döktü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Nisan 2013 09:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silivri'yi karıştıran iddia

Başhekim Sadık Balcı imzası ile Selimpaşa'da yapılan duyuru ortalığı bir anda karıştırdı. Duyuruda hastanenin Selimpaşa Ek Binasında faaliyet gösteren Acil Servis bölümünün 1 Nisan itibari ile faaliyetlerinin durdurularak kapatılacağı bildirildi. İddialara göre servisin kapatılmasının nedeni ise personel yetersizliği gösterildi.

Acil Servisin kapatılacağı haberi üzerine bir araya gelen Selimpaşa mahallesi sakinleri Devlet Hastanesine yürüyüşe geçti. Kararı protesto için slogan atan ve yürüyüş yapan gruba karşın bölgeye sevk edilen Jandarma birimleri geniş güvenlik tedbiri aldı.

ÖFKELİ VATANDAŞLAR E-5'İ TRAİĞE KAPATTI

Öfkeli grup E-5 Karayolunu trafiğe kapatınca ise devreye Emniyet birimleri girdi. Kalabalığı yolu açmak için ikna etmek isteyen emniyet yetkilileri başarılı olamayınca yolu açmak için kalabalığı biber gazı kullanarak dağıttı. Emniyet güçlerinin müdahalesine Jandarma birimleri de destek verdi. “Hükümet şaşırma, acilimi kapatma”, “Susma sustukça sıra bize gelecek”, “Acili kapatma sağlığımızla oynama” sloganları atan grup bir süre sonra eyleme son verdi. Trafiğe kapanan E-5 Karayolu Selimpaşa mevkiinde çift yönlü olarak araçlar bir süre kuyruk oluşturdu.

AK PARTİLİ YETKİLİLER DEVREYE GİRDİ

Ak Parti Silivri İlçe SKM Başkanı Filiz Güler ve bazı AK Partili yöneticiler de bölgeye gelerek eylemciler ile görüştü. Acil Servisin kapatılmaması için mücadele eden grubu sakinleştirmeye çalışan AK Partili heyette başarılı olamadı. Öte yandan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş da medya kuruluşlarının haber merkezlerine yazılı bir basın bildirisi göndererek Acil Servisin kapatılmayacağını ve faaliyetlerine 24 saat kesintisiz devam edeceğini duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber