1 aydır gözümüze uyku girmiyor

Karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye sığınan ailenin oğlu kayıp

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Nisan 2013 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
1 aydır gözümüze uyku girmiyor

ÜLKELERİNDEKİ iç karışıklıktan kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Hatay'ın Hassa İlçesi'ne yerleşen Hasan Ailesi'nin fertleri, 1 aydır kayıp olan 35 yaşındaki Cemil Hasan'ı arıyor. Cemil Hasan'ı aramak için Gaziantep'in İslahiye İlçesi'ne gelen aile fertleri, burada da duvarlara ilan yapıştırarak, herkesten yardım istedi.

Suriye'nin Halep kentinde yaşayan ve çatışmalar nedeniyle 2 ay önce sınırı geçen 5 kişilik Hasan Ailesi, Hatay'ın Hassa İlçesi'nde bulunan yakınlarının yanına yerleşti. Suriye'den kaçan aile fertlerinden Cemil Hasan ise 1 ay önce ayrıldığı eve bir daha dönmedi. 1 aydır çevre il ve ilçelerde oğullarının bulunması için dolaşan Hasan Ailesi'nin fertleri, bugün İslahiye'ye geldi. İslahiye'nin işlek caddelerindeki duvarlara Cemil Hasan'ın fotoğraflı kayıp ilanını yapıştıran yakınları, bulunması için vatandaşlardan yardım istedi.

Oğlunun yeniden Suriye'ye dönmüş olmasından ve ölmesinden endişe ettiğini söyleyen baba Muhammet Hasan, "1 aydır gözümüze uyku girmiyor. Her yerde Cemil'i arıyoruz. En büyük korkumuz Suriye'ye gitmesi ve savaşta öldürülmüş olmasıdır. Son dönemlerde psikolojisi bozulduğu için hayatından endişe ediyoruz. Tanıyanların bize veya güvenlik güçlerine haber vermesini istiyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber