Çocuklar eğlenceye doydu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği 4'üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği yoğun ilgi gördü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Nisan 2013 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çocuklar eğlenceye doydu

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nın organize ettiği 4'üncü Antalya Çocuk ve Oyun Şenliği yoğun ilgi gördü.

Şenlik kapsamında Antalya Kültür Merkezi (AKM) Fuayene alanında Antalya Güzel Sanatlar Eğitim Merkezi ve Önder Altıntaş Resim Bale ve Müzik Kursu öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan sergisi açıldı. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, serginin açılış kurdelesini çocuklarla birlikte kesti. Sergiyi gezen Adem Akyürek, çocukları tebrik etti.

AKM önünde ve Atatürk Kültür Parkı içinde gerçekleşen Uçurtma Şenliği'ne ise Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi. Büyükşehir Belediyesi Antalyalı çocuklara 4 bin uçurtma dağıttı. Antalya semaları rengarenk uçurtmalarla dalgalandı. Çocuklar büyükleriyle birlikte uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Etkinlikler kapsamında ise Antalya'daki sanat okulları ile kreş ve ilköğretim okulları da AKM Perge salonunda çeşitli gösteriler sundu. Çocukların müzikal gösterisi büyük beğeni topladı. Gitar, piyano ve flüt performanslarıyla çocuklar ilgiyle izlendi. Gün boyunca çocuklar düzenlenen çeşitli etkinliklerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tadını çıkardı.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ise çocuklara 23 Nisan hediyesi olarak Lunapark bileti dağıttı. Antalya'nın çeşitli okullarında dağıtılan 10 bin bilet ile çocuklar gün boyunca Lunapark'ta eğlendi. Büyükşehir Belediyesi'ne ait Oyuncak Müzesi ve Minicity minyatür kenti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kapılarını çocuklara ücretsiz açtı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber