Huzurevleri yeni araçlarına kavuştu

Kocaeli Valiliği, araç ihtiyacı olan İzmit, Tavşancıl, Darıca ve Gölcük huzurevlerine valilik önünde gerçekleştirdiği törenle araç gönderdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Nisan 2013 17:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Huzurevleri yeni araçlarına kavuştu

Kocaeli Valiliği araç ihtiyacı olan İzmit, Tavşancıl, Darıca ve Gölcük huzurevlerine valilik bahçesinde gerçekleştirdiği törenle araçlarını teslim etti. Törene Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, valilik personelleri ve huzurevi sakinleri katıldı.

3 aracın indirimli, 1 aracın da Ford Otosan tarafından hibe edildiğini söyleyen Topaca, "Devletimiz için büyüklerimiz önemlidir. Bizim gibi onlarında hayatın her alanını yaşaması gerekiyor. Her huzurevi ziyaretimizde araç konusunu açıyorlar ve eski olduklarını binemediklerini dile getiriyorlardı. Bizde her huzurevine bir adet araç vereceğimizi söyledik. Ford Otosan'a teşekkür ediyoruz. Bize araçlarda indirim yaptılar ve bir tanesini de hibe ettiler. Sizlerin iyi yaşaması için önemli bir katkı yaptıkları için İl Özel İdaresi'ne ve Ford Otosan'a teşekkür ediyoruz. Araçlarınız hayırlı olsun. İnşallah güzelce gezmenize ve insanlarla iletişiminize katkısı olur" dedi.

Topaca, tören sonrası Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün'e teşekkür ederek plaket verdi. Huzurevleri de Vali Topaca'ya teşekkürlerini sunarak çiçek verdiler. Daha sonra her huzurevinin araç anahtarlarını tek tek teslim eden Topaca, İzmit Huzurevi'nin aracına binerek çalıştırdı ve araç önünde huzurevi sakinleriyle fotoğraf çektirdi. Ardından araçlarına binen huzur evi sakinlerini tören alanından ayrıldı. Vali Ercan Topaca ise el sallayarak uğurladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber