Niğde Belediye Başkanı Akdoğan: Vatandaşın hizmetkarıyız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hizmetleri yerinde incelemenin yanı sıra mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Nisan 2013 18:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Niğde Belediye Başkanı Akdoğan: Vatandaşın hizmetkarıyız

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, hizmetleri yerinde incelemenin yanı sıra mahalle ziyaretlerini de sürdürüyor.

Ziyaret sırasında, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Başkan Akdoğan, İlhanlı Mahallesinde asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek halkla sohbet etti. Vatandaşlar ise İlhanlı Mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler. İlhanlı Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, çocukların sevgi gösterilerini de karşılıksız bırakmadı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a çocukların gösterdiği ilginin yanı sıra vatandaşlar, İlhanlı Mahallesi Terminal yolunun asfalt ve kaldırım çalışmalarından memnun olduklarını ifade ettiler.

Mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve mahallelerin sorunlarını yerinde inceleyerek gerekli talimatı veren Başkan Akdoğan, birinci görevinin vatandaşa hizmet olduğunu söyleyerek, "Bizler vatandaşın hizmetkârıyız" dedi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Görevimiz, vatandaşa hizmet etmektir. İlhanlı Mahallesinde de çalışmalara hız kesmeden, alt yapı çalışmalarına da önem verilerek, vatandaşın daha sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde yaşaması için gereken hizmeti üretmenin gayretindeyiz. Bu kapsamda İlhanlı mahallemizde altyapı olarak kanalizasyon ve içme suyu hatlarının yapılmasını sağladık ardından kaldırım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. İlhanlı mahallemizin sokaklarını parke taşı ve asfalt yaparak halkımızı toz topraktan kurtarıyoruz" şeklinde konuştu.

İlhanlı Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının yanı sıra park, kaldırım, parke taşı döşeme çalışmaları son hızıyla devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber