Simavlı görme engelli yazar TRT'den davet aldı

Kütahya'nın Simav ilçesinde yaşayan görme engelli gazeteci yazar Güngör Avcıoğlu, (36) TRT Haber'den davet aldığını bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mayıs 2013 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Simavlı görme engelli yazar TRT'den davet aldı

5 Mayısta TRT Haber'de saat 10.00 - 12.00 arasındaki İnci Ertuğrul'un sunduğu "Haber Tadında"ki programa engellilerin sorunlarını anlatmak üzere davet edildiğini ifade eden Avcıoglu, programda engellilerin sorunlarının yanı sıra ilçesi Simav'ın da çözüm bekleyen sorunlarını anlatmak istediğini bildirdi.

Haftanın iki günü İzmir'de günlük yayınlanan bir gazete başta olmak üzere haftalık Simav Belediye Bülteni ve İzmir'den yayın yapan sosyal bir medya da köşe yazarlığı yaptığına vurgu yapan Avcıoğlu, engellilerin önündeki engellerin kaldırılması halinde onların topluma nasıl faydalı birer birey olduklarını göstermeye çalıştığını kaydetti.

Gazetecilik ve yazarlığı severek yaptığını ifade eden Avcıoğlu, bu kulvarda hedefinin büyük olduğunu ve bu hedefe ulaşabilmek için daha çok çalışması gerektiğinin de bilinci içerisinde davrandığını kaydetti.

Avcıoğlu hemşerilerinden 5 Mayısta TRT Haber kanalında yayınlanacak "Haber Tadında" isimli programı izlemelerini istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber