Bulunan kayıp kız ailesini istemedi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, ailesinin gittikleri hastaneden kaçırıldığını iddia ettiği 18 yaşındaki Fatma A., Kiraz ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2013 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bulunan kayıp kız ailesini istemedi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, ailesinin gittikleri hastaneden kaçırıldığını iddia ettiği 18 yaşındaki Fatma A., Kiraz ilçesinde jandarma ekipleri tarafından bulundu. Kaçırılmadığını, kendisinin kaçtığını öne süren genç kız, ailesini istemedi ve devlet yurduna yerleştirildi.

Ödemiş Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Necati A., yüzde 50 zihinsel engelli kızı Fatma'nın kontrol için götürdüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ortadan kaybolduğunu, kaçırılmış olabileceğini iddia ederek savcılığa "kayıp" başvurusunda bulunmuştu. Başvurunun ardından başlatılan araştırma sonucu, Kiraz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri genç kızı bularak ailesine teslim etmek istedi. Ancak Fatma A., ailesinin yanına dönmek istemediğini ifade etti. Genç kız, bunun üzerine mahkeme kararı ile bir devlet yurduna yerleştirildi.

Fatma'nın burada bir süre kalacağı, ailesine teslim edilip edilmemesi konusunda ise yetkili makamlarca karar verileceği öğrenildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber