Yenişehir Belediyesi'ne İller Bankası'ndan 2,5 milyon lira kredi

Yenişehir Belediyesi'nin yol yapım ve onarımı için İller Bankası'ndan talep ettiği 2,5 milyon TL'lik 180 ay vadeli kredi onaylandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Haziran 2013 20:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yenişehir Belediyesi'ne İller Bankası'ndan 2,5 milyon lira kredi

Kredinin onaylanması ile ilçedeki devam eden işlerin kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte İller Bankası Genel Müdürü Tuncay Karaman'ı ziyaret etti. Yenişehir'de devam eden çalışmalar hakkında Genel Müdür Karaman'a bilgi veren Cingil görüşme sırasında kredi taleplerini içeren dosyayı sundu. Yapılan değerlendirmenin ardından da İller Bankası tarafından Yenişehir'de devam eden yol ve kaldırım çalışmalarında değerlendirilmek üzere 180 ay vadeli 2,5 milyon TL'lik kredinin protokolü imzalandı.

Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil kredi onayının ardından yaptığı açıklamada yaz ayları ile birlikte yoğun bir çalışma dönemine girdiklerini söyledi. Yenişehir Belediyesi olarak ilçedeki yolların asfalt ve parke taşı ile kapladıklarını ayrıca kaldırım ve tretuar düzenlemeleri de yaptıklarını belirterek, "Çalışmalarımız devam ettirebilmek için İller Bankası kaynaklarına ihtiyacımız vardı. Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şahin'den bu konuda destek talep ettik. Kendisi derhal harekete geçerek süreci takip etti. Böylece ilçemize daha güzel hizmetler götürebileceğiz. Kendisine ilçe halkım adına gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Hüseyin Şahin de yaptığı açıklamada ülkeye ve Bursa'ya hizmet için halktan oy istediklerini belirterek, "Halkımız AK Parti kadrolarına güvenerek oy verdi. Biz de halkımıza en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz" diye konuştu.

AK Parti kadrolarının ülkeye hizmet aşkı ile var gücü ile çalıştıklarını söyleyen Milletvekili Şahin AK Parti ile ülkeye gelen istikrarı kıskananlar olduğunu belirterek, "Halkımızın verdiği büyük destek ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'de yaşanan değişim ortadadır. El birliği ile ülkemizi yeniden imar ediyoruz. Önümüze çıkıp bizi yolumuzdan döndürmek isteyenler var. Biz samimi bütün talepleri can kulağı ile dinliyoruz. Ancak bilerek veya bilmeyerek kalkınma hamlemizi durdurmak isteyenlere de asla izin vermeyeceğiz. Nitekim sağduyu sahibi herkes Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti kadrolarına destek olmayı sürdürüyorlar" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber