Okulların tatil olması lisedeki faciayı önledi

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Ocak 2006 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de, bir lisenin spor salonunun çatısı, biriken kar yüzünden çöktü. Okulların tatilde olması faciayı önlerken, spor salonunda 150 bin YTL maddi hasar oluştu.

Yenikent Mahallesi'nde bulunan Kılıçoğlu Anadolu Lisesi'ne, hayırsever işadamı Yaşar Ayoğan tarafından 4 yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. sınıf öğrencisi oğlu Cem Aydoğan'ın adını yaşatmak için yaptırılan spor salonunun çatısı, 3 gündür aralıksız devam eden yoğun kar yağışı yüzünden büyük bir gürültüyle çöktü. Çevre sakinleri gürültü üzerine uyanırken, deprem olduğunu sandıklarını söyledi. Çatının sabaha karşı çökmesi ve okulların tatilde olması, muhtemel faciayı önledi.

İçerisinde basketbol sahası, jimnastik, konferans salonları, müzik ve resim derslikleri bulunan Cem Aydoğan Spor Salonu'ndaki bazı malzemeler hasar gördü. Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü olayla ilgili inceleme başlattı. Spor salonunu inşa eden firma hakkında soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber