Başkan Altay: Sıradışı yatırımlarla Selçuklu'yu geleceğe taşıyoruz

Konya'nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediyesi'nin ilçeye kazandırdığı ve yapımı devam eden yatırımları "hizmet tanıtım gezisi" ile yerinde tanıttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2013 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Altay: Sıradışı yatırımlarla Selçuklu'yu geleceğe taşıyoruz

İnceleme gezisinde, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu ve İlhan Yerlikaya ile AK Parti Selçuklu Mahalle Temsilcileri de yer aldı. Sille'de yürütülen sağlıklaştırma ve restorasyon çalışmalarının anlatılması ile başlayan programda, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sunumu ile ilçenin farklı bölgelerinde faaliyet gösteren hanım lokalleri, spor salonları, parklar, aile yaşam merkezleri ve emekli lokallerinde yürütülen çalışmalar yerinde incelenirken, yapımı devam eden çalışmalarda gelinen son durum hakkında geziye katılanlara bilgi verildi. Tamamlanan Selçuklu Kanyon Park ile yapımı devam eden Kelebekler Vadisi ve Selçuklu Kongre Merkezi'ndeki çalışmalar da incelendi.

Selçuklu Belediyesi olarak ekip ruhu ile hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; "Selçuklu Belediyesi'nin yatırımlarını ve ilçemize yapılan hizmetleri Konya milletvekillerimiz Ayşe Türmenoğlu ve İlhan Yerlikaya'nın da katıldığı programla tek tek yerinde inceledik. Spor salonları, yüzme havuzları, hanım lokalleri, kanyon park, kelebekler vadisi ve kongre merkezine bir gezi düzenledik. Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla devam ediyor. Selçuklu Belediyesi'nin en büyük yatırımını, 63 milyon TL bedelle, Anadolu'nun en büyük kongre merkezini inşa ediyoruz. Türkiye'ye örnek projeler, nitelikli ve sıra dışı yatırımlarla Selçuklu'yu geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber