Kozan'da 2 işletmeye 'Beyaz Bayrak' verildi

Kozan Kent Konseyi, "Pest Kontrol ve Sanitasyon Uygulaması Projesi" kapsamında, hijyen kurallarını üst düzeyde yerine getiren 2 gıda işletmesini "beyaz bayrak" ile ödüllendirdi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2013 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kozan'da 2 işletmeye 'Beyaz Bayrak' verildi

Kozan Kent Konseyi, "Pest Kontrol ve Sanitasyon Uygulaması Projesi" kapsamında, hijyen kurallarını üst düzeyde yerine getiren 2 gıda işletmesini "beyaz bayrak" ile ödüllendirdi. Belediye Başkanı Kazım Özgan, bayrakların teslimi dolayısıyla düzenlenen törende, Kent Konseyi'ne gerçekleştirdiği çalışmalar, işletmelere ise daha kaliteli ve temiz hizmet vermek için gösterdikleri gayret dolayısıyla teşekkür ederek kutladı.

Kent Konseyi Başkanı Süleyman Sezen de ilçede bu konuda başvuruda bulunan 5 işletmenin aranılan şartları yerine getirerek beyaz bayrak almayı başardığını belirterek, beyaz Bayraklı işletme sayısının en az 50 olmasını hedeflediklerini ifade etti.

Sezen, Kent Konseyi olarak ilçenin iyi şeylerle anılmasını istediklerini dile getirerek, "Bu tür iş yerleri, diğerlerini teşvik edecektir" dedi.

Törene, İlçe Sağlık Müdür Vekili Gülay Hatalmış, Ticaret Odası Başkanı Hilmi Baysal, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber