Eşini taciz edeni yaralayan sanık: Ayaklarına ateş ettim, karnına geldi

SAMSUN'da eşi 20 yaşındaki S.S.B.'yi taciz ettiği iddia edilen amcasının oğlu Yusuf S.'yi pompalı tüfekle ağır yaraladığı iddiasıyla tutuklu yargılanan Ömer Faruk B., "Ayaklarına ateş ettim.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Temmuz 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini taciz edeni yaralayan sanık: Ayaklarına ateş ettim, karnına geldi

Ama karnından vuruldu. Benim sağ kolumda yüzde 48 oranında güç kaybı var. Galiba tüfeğe hakim olamadım" dedi.

Olay İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi'nde yaklaşık 3 ay önce meydana geldi. İlkadım Belediyesi'nde şoför olarak çalışan Yusuf B. gece evine giderken, kimliği belirsiz bir kişinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu karnından yaralandı. Ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf B. ameliyat edildikten sonra servise alındı. Polis, yaralının hastaneye kaldırılmasının ardından görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Verilen eşgal üzerine harekete geçen ekipler, bir bankada çalışan Ömer Faruk B.'yi gözaltına aldı.

Polise ifade veren şüpheli, "Eşim bana, evlenmeden önce amcasının oğlu olan Yusuf S.'nin kendisini evde taciz ettiğini, tacizlerine sözle ve cep telefonundan mesaj atarak sürdürdüğünü söyledi. Çok sinirledim ve bu nedenle kendisini vurdum. Olayda kullandığım pompalı tüfeği de evin yanındaki tavuk kümesine sakladım" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli tutuklandı.

Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs' iddiasıyla 20 yıla kadar hapis cezası istenen Ömer Faruk B.'nin yargılanmasına bugün başlandı. Mahkeme heyetine ifade veren tutuklu sanık şunları anlattı:

"Eşimle 2012 Mayıs ayında tanıştık. Daha sonra evlenmeye karar verdik. S.S.B. son zamanlarda durgunlaşmaya başlayıp ağlıyordu. 'Ne oldu' diye sorduğumda amcasının oğlu Yusuf S.'nin kendisini taciz ettiğini söyledi. Ben de bu konuyu abisiyle görüştüm. Abisi bana 'Gereken yapılacak başkaları duymasın' dedi. Şimdi eşim olan S.S.B. amcasının oğlunun kendisini taciz etmeye devam ettiğini söyledi. Bunun üzerine Yusuf S.'nin çalıştığı belediyeye gidip konuşmak istedim. Ama bana küfür etti. Olay gecesi yolda dolmuş bekliyordum. Yusuf'u gördüm arabada alkol alıyordu. O da beni görüp arabadan inip yanıma geldi. Üzerime alkol döküp, 'Yarın evlendiğinde miden bu durumu nasıl kaldıracak' deyip küfür etti. Arabaya binip gitti. Daha sonra ben arkadaşımın yanına gidip, ona verdiğim pompalı tüfeği aldım ve oturduğu evin önüne geldim. Bu sırada o da geldi ve otomobili park etti. Yine üzerime gelip bana küfür etti. Bende pompalı tüfekle ateş ettm. Daha sonra olay yerinden ayrıldım. Kesinlikle karnından vurmak istemedim. Zaten ayaklarına nişan aldım. Ancak benim sağ kolumda yüzde 48 oranında güç kaybı olduğu için tüfeğe hakim olamamış olabilirim."

İfadelerin ardından mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber