Bakan'dan memleketindeki 17 bin aileye erzak yardımı

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, memleketi Muş'a 17 bin aileye ulaştırılmak üzere gıda paketleri gönderdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 16 Temmuz 2013 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bakan'dan memleketindeki 17 bin aileye erzak yardımı

Yardıma muhtaç olan ve geçimini güçlükle sağlayan vatandaşları Ramazan ayında unutmayan Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Muş'a gönderdiği erzak kolileri ile 17 bin ailenin yüzünü güldürdü. Dün itibarı ile Muş'a ulaştırılan gıda paketleri Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı kontrolünde kent merkezi, ilçe, belde ve köylere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.

KÖY MUHTARLARI, BAKAN ÇAĞLAYAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

Ramazan ayı nedeniyle Muş'ta maddi durumu düşük dar gelirli ailelere gıda paketleri gönderen Bakan Çağlayan'a teşekkür eden köy muhtarları şunları söyledi: "Muşlu hemşehrimiz Ekonomi Bakanı Sayın Zafer Çağlayan'ın Muş'a olan bakış açısı ve destekleri bizi gerçekten onurlandırıyor. Sayın Bakanımız Muş'a kendi cebinden yaptığı yatırımlarla örnek davranışta bulunurken bir yandan da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi insanımıza Ramazan ayı nedeniyle yardım paketi gönderdi. Gerçekten çok sayıda yardıma muhtaç insanımız var. Daha önce tespit edilen ailelerimize inşallah bu paketleri ulaştıracağız. Gerek köy halkı gerekse kent merkezinde yaşayan ve yardımın ulaştırılacağı tüm aileler adına Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan'a teşekkür ediyoruz."

Kent merkezi, 5 ilçe, beldeler ve köylerde daha önce tespit edilen yaklaşık 17 bin aileye bu gıda paketlerinin ulaştırılacağı bildirildi. Öte yandan dağıtılan gıda paketlerinin içerisinde ise 3 kilo yağ, 5 kilo un, 1 kilo çay, 1 kilo salça, 1,5 kilo makarna, 1 kilo küp şeker, 2 kilo mercimek, 4 kilo toz şeker, 4 kilo pirinç ve 4 kilo bulgur bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber