Önce sokakta sonra hastanede kavga ettiler: 6 yaralı

GAZİANTEP'te, birbirine akraba ve komşu olan 2 aile arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Ağustos 2013 10:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Önce sokakta sonra hastanede kavga ettiler: 6 yaralı

Taş ve sopaların kullanıldığı kavga polisin müdahalesi ile sonlandırıldı. Güçlükle birbirinden ayrılan aileler, yaralıların tedavi için götürüldüğü hastane bahçesinde karşılaşınca yeniden kavgaya tutuştu. Mahallede başlayan ve hastanede devam eden kavgada 6 kişi yaralanırken, 4 kişi ise gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde Ocaklar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, birbiriyle akraba olan ve aynı sokakta oturan Baysal ile Akşahin aileleri arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, 2 ailenin yakınlarının da katılımıyla kavgaya dönüştü. Taş ve sopaların kullanıldığı, ortalığın savaş alanına döndüğü kavga, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesiyle sonlandırıldı.

ACİL SERVİS ÖNÜNDE DE KAVGA ETTİLER

Tarafların ayrılmasının ardından taş ve sopalara hedef olarak yaralanan Ekrem Baysal, İbrahim Halil Baysal ve Hışman Akşahin çağrılan ambulanslarla Dr. Ersin Arslan Hastanesi'ne götürüldü. Olay yerinde bulunan çok sayıda kişi de yaralanan yakınlarının durumunu öğrenmek için hastaneye akın etti. Baysal ve Akşahin ailesi fertleri, yaralanan yakınlarının durumunu öğrenmek için gittikleri hastanenin acil servisi önünde karşılaşınca yeniden tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen taraflar acil servis önünde yeniden kavga etmeye başladı. Bazılarının ellerinde sopa bulunan taraflar, hastane bahçesinde birbirine tekme tokat vurmaya başladı. Polis ve özel güvenlik görevlilerinin yanı sıra takviye ekiplerin gelmesiyle sonlandırılan kavgada; Cemal Akşahin Mehmet Akşahin ile Kadir Baysal yaralandı.

Yaşananların ardından polis, yaralanan Baysal ve Akşahin ailesi fertlerini farklı hastanelere gönderdi. Kavgaya karıştığı saptanan 4 kişiyi gözaltına alan polis, yeni bir olay yaşanmaması için yaralıların tedavi gördüğü hastaneler ile Baysal ve Akşahin ailelerinin yaşadığı mahallede güvenlik önlemlerini artırdı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber