Kaymakam'a ?üslup' eleştirisi

Haber Giriş : 14 Şubat 2006 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Maltepe'deki Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu'nun bir bölümünün kaymakamlık binası olarak kullanılacağını duyan velilerle ilçe kaymakamı arasında gerginlik yaşandı. ?Alın şu adamları içeri? diyen kaymakama veliler büyük tepki gösterdi.

İstanbul Maltepe'deki Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu'nun bir bölümünün kaymakamlık binası olarak kullanılacağını duyan velilerle ilçe kaymakamı arasında gerginlik yaşandı. Kaymakam Nuri Ziya Türkdoğan'ın ?Alın şu adamları içeri? demesine tepki gösteren veliler, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün çabalarıyla sakinleştirildi.

İstanbul Maltepe'deki Hasan Şadoğlu İlköğretim Okulu'nun bir bölümünün, 1999 depreminde binası zarar gören Maltepe Kaymakamlığı'na tahsis edileceğini iddia eden yaklaşık 400 veli, ilçe kaymakamlık binası önünde toplandı.

Caddeyi bir süre trafiğe kapatan veliler, yoldan geçen AKP Maltepe İlçe Başkanılğı'na ait otobüsün önünü keserek geçişini engelledi. Bu sırada kaymakamlık önüne gelen Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar, velileri sakinleştirmeye çalıştı.

Kaymakam Türkdoğan, daha sonra veliler ile toplantı salonunda biraraya geldi. Veliler burada da Türkdoğan'ın oturduğu kürsüye de yürüyerek sert tepki gösterdi ve üslubunu düzeltmesi konusunda uyardı. Yaşanan gerginlikten sonra Kaymakam Türkdoğan kaymakamlığın okula taşınmayacağının sözünü verince veliler sessizce dağıldı.

ntv

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber