Parkta yaşayan aileye devlet sahip çıktı

Adana'da parkta yaşayan anne ve 3 çocuğu, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından eve yerleştirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Parkta yaşayan aileye devlet sahip çıktı

Bazı gazetelerde habere konu olan aile, Vali Hüseyin Avni Coş'un talimatıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince Kışla Mahallesi'nde bir eve yerleştirildi.

Meryem Bostancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 12 yıl önce akrabası Fatih Bostancı ile evlenip, Sivas'a yerleştiklerini söyledi.

Eşinin 2009'da kendisini terk ettiğini öne süren Bostancı, şunları anlattı:

"Babam, ben küçükken öldü. Annem ise İstanbul'da yaşıyor. Kocam terk edince 10 yaşındaki kızım Berna ile Adana'ya dönerek Gürselpaşa Mahalesi'nde ev kiraladım. Bu arada ikizlerim Cesur ve Barış dünyaya geldi. Sokakta atık kağıt ve hurda toplayarak geçinmeye çalışıyorum. Kirayı ödeyemediğim için evden çıkarıldım. Çocuklarımı yanıma alarak oturduğum mahalledeki parka yerleştim. Bir hafta burada kaldım. Zor günler geçirdim."

Vali Hüseyin Avni Çoş'un talimatıyla Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir eve yerleştirildiğini belirten Meryem Bostancı, "Merkez Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi'nde bize ev kiraladılar. Polisler, kiraladıkları eve mobilya ve beyaz eşya aldılar. Parkta kaldığımız sürede komşularım yardım etti. Şimdi valimizin ve polisimizin sayesinde buradayız. Bize sahip çıkanlardan Allah razı olsun" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber