TBMM'de bugün...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 22 Şubat 2006 14:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Saat 15.00'de toplanacak TBMM Genel Kurulu'nda, sosyal güvenlik prim alacaklarının yeniden yapılandırılmasına ilişkin tasarının görüşmelerine devam edilecek.

22 Şubat 2006 Çarşamba

Saat 10.00'da toplanacak Milli Eğitim Komisyonu'nda, İzmir'de yapılan üniversite spor oyunları Unıversıade'e ilişkin Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair yasa teklifi görüşülecek.

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, saat 10.30'da Dünyada artarak devam eden İslam düşmanlığı ile ilgili son gelişmeler ve Türkiye'nin konunun çözümü için girişimleri hakkında TBMM İnsan Hakları Komisyonu'na bilgi sunacak.

Anavatan Partisi Grup Başkanvekili Süleyman Sarıbaş ve Diyarbakır Milletvekili Muhsin Koçyiğit, saat 11.00'de Anavatan Partisi Grup Yönetim Kurulu Odasında, Tüketiciyi Koruma Derneği yöneticileri ve tüketici örgütleri temsilcileri ile TBMM'de görüşecekler.

Saat 11.00'de toplanacak Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, hastanelerin döner sermayeleriyle ilgili kanun teklifi ile Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu Tasarısı görüşülecek.

AK Parti Bingöl Milletvekili Mahfuz Güler, AK Partili doktor milletvekilleri ile birlikte saat 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Anavatan Partisi TBMM grubu, saat 13.00'te toplanacak.

Saat 13.00'te toplanacak İçişleri Komisyonu'nda, Pasaport Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı ele alınacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber