Mobiletli kapkaççı tutuklandı

Konya'da 3 kadının çantasını alıp mobiletiyle kaçtıktan sonra polisin kovalamacası sonucu yakalanan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 19:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mobiletli kapkaççı tutuklandı

Olay, dün merkez Selçuklu ve Meram ilçelerinde meydana gelmişti. Aydınlıkevler, Sille Parsana Mahallesi ve merkez Meram ilçesinde 3 ayrı kadına yaklaşan siyah mobiletli bir şahıs, bayanların çantalarını alıp kaçmıştı. Çevredeki vatandaşların durumu polise bildirmesi üzerine polis ekipleri bölgede araştırma yaparak, olayların olduğu yerlerdeki güvenlik kameralarını incelemişti. Polis, güvenlik kameralarını incelemesi sonucu kapkaç olayını gerçekleştiren siyah mobiletli şahsı tespit etmişti. Sille Parsana Mahallesi'ndeki kapkaç olayının olduğu bölgeye giden ekipler, şüpheliyi olayı gerçekleştirdiği yere yakın bir yerde mobiletiyle hızla giderken fark etmiş, yaklaşık 20 dakika süren kovalamacanın ardından şüpheli Hamit C. dar bir sokakta kıstırılarak yakalanmıştı. Polis aracına bindirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne götürülen Hamit C'yi, kapkaç mağduru 3 bayan teşhis etti. Hamit C. Sorgusunda, psikolojik haplar kullandığını ifade ederek, kapkaç yaptığını itiraf etti.

Lüks bir barda garsonluk yaptığı öğrenilen Hamit C, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber