Terhis olan askerin unuttuğu çanta panik yarattı

DENİZLİ'de düzenlenen Ahilik Kültürü Haftası törenin yapıldığı meydanda, terhis olan bir askerin unuttuğu çanta paniğe neden oldu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 14:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Terhis olan askerin unuttuğu çanta panik yarattı

Çantanın etrafı polisler tarafından güvenlik şeridiyle çevrilirken, bir süre sonra gelen genç çantasını almaya gelince, herkes rahat bir nefes aldı.

Ahilik Kültürü Haftası nedeniyle düzenlenen törende Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı oda başkanları, Mehter takımı eşliğinde Delikliçınar Meydanı'ndan Bayramyeri Meydanı'na kadar yürüdü. Valilik önüne gelindiğinde bir palmiye ağacının yanına bırakılan çanta paniğe neden oldu. Oda başkanlarının yoldan geçmesinin ardından çantayı fark eden polisler, etrafını güvenlik şeridiyle çevirip, vatandaşların geçmesine izin vermedi. Bazı vatandaşlar, şeridi kaldırarak çantanın yanından geçmek isteyince polis uyararak dışarı çıkardı. Gazi Bulvarı da kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Polisler çantanın etrafında güvenlik önlemi almaya çalışırken, bomba imha uzmanına da haber verildi. Tam bu sırada şeridi kaldırıp, içeri giren 22 yaşındaki T.B., çantaya doğru yönelince polisler müdahale etti.

11. Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'ndan terhis olduğunu ve Mehter takımının fotoğraflarını çekerken, çantayı unuttuğunu belirten T.B., çantada eşyalarının bulunduğunu dile getirdi. Kimlik kontrolünün ardından T.B. çantasını alarak, memleketi Sakarya'ya gitmek üzere yola çıktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber