Bitlisli genç girişimci ürünlerini internete taşıdı

Bitlisli genç girişimci Recai Aydoğdu, Bitlis'e ait yöresel ürünleri internete taşıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 22:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bitlisli genç girişimci ürünlerini internete taşıdı

Bitlisli genç girişimci Recai Aydoğdu, Bitlis'e ait yöresel ürünleri internete taşıdı. Bu sayede artık yurdun ve dünyanın her yerinden Bitlis'e ait yöresel ürünler için sipariş verilebiliyor.

Genç girişimci Recai Aydoğdu tarafından hayata geçirilen www.bitlisurunleri.com üzerinden isteyenler Bitlis'in yöresel ürünlerine ulaşabiliyor. Aydoğdu, yakın bir zamanda bilgisayar mühendisliği bölümünden mezun olacağını belirterek, "Okul okuduğum ilde yöresel ürünlere yönelik e-ticaret sisteminin gelişmiş olduğunu gördüm. Yıllardır aile olarak değişik sektörlerde yaptığımız ticareti, hızla gelişen e-ticaret sayesinde bir tıkla değişik ödeme seçenekleri ile çok uzak yerlere taşıyarak büyümeyi hedefliyoruz" dedi.

Aydoğdu, "Bitlis'in çok meşhur ve kaliteli ürünleri var. Bazı ürünler de pek bilinmiyor. Mesela çok güzel bir tadı olan Hizan fındığı fazla tanınmıyor. İstanbul başta olmak üzere birçok yerde Bitlis ürünü adı altında çok kalitesiz ürünlerin satıldığına şahit oldum. Örneğin İran balını Hizan balı adı altına pazarlayanlar var. Yine Adilcevaz cevizi ve Hizan fındığı denilip nereden getirildiği belli olmayan cevizler, fındıklar satılıyor. Burada hem tüketici mağdur oluyor hem de Hizan balının, Adilcevaz cevizinin, Hizan fındığının ve diğer Bitlis ürünlerinin kötü tanıtılmasına yol açıyorlar" diye konuştu.

İşin etik kısmına çok dikkat ettiklerini ve öncelikli hedeflerinin yaptıkları işten haz alarak mutlu olmak olduğunu vurgulayan Aydoğdu, "Sipariş nereden gelirse gelsin, miktarı ne olursa olsun biz kaliteli ürün satmayı ve iyi işler yapmayı ilke haline getirdik. Müşterimize değer veriyoruz. Yanı başımızda iş yerimizin içinde alışveriş yapıyormuş gibi müşteriyi kendimize yakın görüyoruz. Verilen siparişlere bakıp müşterimizi arıyoruz. Ürün ile ilgili gerekli bilgileri veriyoruz" dedi.

Aydoğdu, Hizan balı, Hizan fındığı, Adilcevaz cevizi ve diğer tüm Bitlis ürünlerinin artık www.bitlisurunleri.com ile bir tık ötede olduğunu belirterek, özellikle Marmara Bölgesi'nde yaşayanların e-ticarete çok ilgi gösterdiklerini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber