Genç kız tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

Adana’da 20 yaşındaki genç kız, kendisine tokat atan erkek arkadaşını bacağından bıçakladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2013 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Genç kız tartıştığı erkek arkadaşını bıçakladı

İlk ifadesinde erkek arkadaşını başkasının bıçakladığını iddia eden genç kızı annesinin ihbarı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Yurt Mahallesi 71157 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Leyla K. (20) annesinin evinde birlikte yaşadığı Tarık Çelik (34) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Çelik, kız arkadaşı Leyla K.'ya tokat attı. Buna sinirlenen genç kız, eline geçen bıçakla Çelik'i bacağından bıçakladı.

Sakinleşen çift, daha sonra 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Eve gelen ambulans, yaralı Çelik'i Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürdü. Erkek arkadaşını taşıyan ambulansla hastaneye gelen ve yanından bir an olsun ayrılmayan Leyla K., Çelik'in sokakta tanımadığı kişiler tarafından bıçaklandığını söyledi.

Leyla K.'nın annesi 155'i arayarak Tarık Çelik'i kızının bıçakladığını ihbar etti. Suçlamaları kabul etmeyen genç kız, "Yok böyle bir şey. Tarık'ı ben bıçaklamadım. İnanmıyorsanız gidin kendine sorun. Daha önce de silahla ayağından vurulmuştu. Yine onlar yapmış olabilir. Benim annem beni daha önce de 'uyuşturucu satıyor' diye ihbar etti. Ben yapmadım" dedi.

Genç kız, polis ekiplerinin ısrarı üzerine erkek arkadaşını kendisinin bıçakladığını itiraf etti. Leyla K., Bağlar Polis Merkezi'ne götürülürken, bıçakladığı erkek arkadaşı Tarık Çelik tedavisinin ardından bırakıldı. Çelik'in kız arkadaşından şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber