Turkcell'den çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Turkcell, Adana'da bu yıl 7'ncisi düzenlenen tarım fuarına katılan Turkcell Çiftçi Birliği üyelerine ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2013 16:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Turkcell'den çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti

Tüyap Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde stant açarak fuarı ziyarete gelen çiftçilere danışmanlık hizmeti sunan Turkcell, fuardaki Turkcell Çiftçi Birliği" üyelerine alanında uzaman bir ziraat mühendisi ve veteriner hekimle danışmanlık hizmeti veriyor.

Fuarda Turkcell standını ziyaret edenler ayrıca Turkcell'in çitfçilerin hayatını kolaylaştıracak özel uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olabiliyor.

Tarımsal faaliyet gösteren ve hayvancılıkla geçimini sağlayan Turkcelllilerin faydalanması için özel olarak kurulmuş, avantajlı tarife, mobil bilgilendirme ve eğitim uygulamaları, sektöre özel indirimler ve marka anlaşmalarından oluşan bir program olan "Turkcell Çiftçi Birliği", köy bazlı hava durumu tahminleri, tarımsal haberler ve ürüne yönelik yetiştiricilik tavsiyeleri ve devlet tarafından verilen tarımsal destekleri çiftçilerin kolayca ve ücretsiz öğrenebilmesini sağlıyor.

"Turkcell Tarım Doktoru" ile de tarlaya özel yetiştiricilik tavsiyeleri ve ziraat mühendislerinden çiftçiye özel tarımsal destek sunuyor.

Sayısı 1,3 milyona ulaşan Turkcell Çiftçi Birliği üyelerinden 60 bininin Adana'da olduğu bildirildi.

Turkcell'in Akıllı Tarım çözümleri sayesinde ise çiftçiler tarım alanlarının sıcaklık ve nem seviyelerini uzaktan takip edebiliyor, seralarına gitmeden iklimlendirme ünitelerini çalıştırarak gerekli ısı seviyesinin korunmasını, böylece verimliliğin artmasını sağlayabiliyor.

10 Kasım'a kadar devam edecek fuarda Turkcell standını ziyaret edenler ayrıca Turkcell'in çitfçilerin hayatını kolaylaştıracak özel uygulamaları hakkında da bilgi sahibi olabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber