Eski okul kurs merkezi oldu

İzmit Belediyesi’nin köylerdeki çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Sapakpınar Köyü Eski Okul Binası bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak kurs merkezi haline getirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 11:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eski okul kurs merkezi oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın köy ziyareti sırasında vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Sapakpınar Köyü Eski Okul Binası bakım ve onarım çalışmaları İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Eski okul binasının bakım ve onarım çalışmalarının ardından kurs merkezi olarak kullanılacağı bilgisini veren Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri "Eski binanın dış cephesini boyayarak çatısını komple değiştirdik. Kurs odası olarak kullanılacak alana seramik döşedik. Duvarlar ve tavan boyandı, pencere doğramaları değiştirildi. Altyapı sorununu gidermek amacıyla bahçede betonarme fosseptik yapıldı" diyerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Sapakpınar köyü sakinleri yapılan çalışmalar için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber