Eğitim gönüllüsü Baktıroğlu hayatını kaybetti

Kırşehir eşrafından hayırsever, eğitim gönüllüsü Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu hayatını kaybetti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2013 22:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eğitim gönüllüsü Baktıroğlu hayatını kaybetti

Kırşehir eşrafından hayırsever, eğitim gönüllüsü Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu hayatını kaybetti.

Bir haftadır sağlık sorunlarından dolayı yoğun bakımda yatan 1937 doğumlu Kırşehir'in 'Pamuk Teyzesi' olarak bilinen kendini hizmet etmeye adamış Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu vefat etti.

Kendini hayır ve eğitim işlerine adayan, Kırşehir'de her türlü eğitim işlerinin öncüsü olmuş Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu, 3 yıldır annesinin adına yaptırdığı Remziye Baktıroğlu yurdunun üst katında öğrencilerle birlikte kalıyordu.

Sağlık problemleri nedeni ile yaşamını yitiren hayırsever Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu'nu cenaze namazı Cacabey Camiinde ikindi namazına müteakip kılındı. Törende Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü Mustafa İncebay'ında aralarında bulunduğu binlerce kişi katıldı.

Fethullah Gülen'inde hayırsever Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu için yakın zamanda fedakarlıklarından dolayı bir hediye yolladığı öğrenilirken hediyede, 'kendini hizmete adamış aydınlık ruh ve mümtaze sima mübarek ve mualla hemşiremiz Şahmeran Yurduşen Baktıroğlu hanımefendiye hayırlı hizmetlerinden dolayı en içten hürmet ve saygılarımla' yazdığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber