Şehit savcı anısına turnuva

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, Tunceli Ovacık’da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun anısına 'Halı Saha Futbol Turnuvası' düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2013 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit savcı anısına turnuva

Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığı, Tunceli Ovacık'da şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Murat Uzun anısına 'Halı Saha Futbol Turnuvası' düzenledi.

Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, turnuvanın Nazilli ve bağlı çevre mülhakat savcılığı bünyesindeki kurumlar arasında yapıldığını ifade etti.

Fulya Halı Saha Tesislerinde düzenlenen turnuvayı Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Kaya, Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör birlikte başlattı. Başsavcı Kaya, "Tunceli Ovacık'da şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Murat Uzun'u unutmadık. Şehit savcımızın anısına Nazilli Ceza evi, İcra Daireleri, Denetimli Serbestlik, Nazilli, Karacasu ve Bozdoğan Adliyelerimizin 11 takım ile katıldıkları Halı Saha futbol turnuvası düzenledik. Şehit Cumhuriyet Savcımız Murat Uzun'un anısına düzenlemiş olduğumuz halı saha futbol turnuvası ile hem şehit savcımız Murat Uzun'u anmak ve hatırlamak ve onu unutmayacağımızı belirtmek aynı zamanda Adliye çalışanlarımızın kaynaşmalarını, dostluk ve kardeşlik duygularını da pekiştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Turnuvanın başlaması sırasında Nazilli Belediye ve Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyespor Genel Menajeri Orhan İbiş ve AK Parti Aydın İl Genel Meclis üyesi ve Pamukspor Kulüp Başkanı Kadir Mutlu'da hazır bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber