Erdoğan: Hükümet 2014'te AB'ye odaklanacak/ Video

'2014 yılı, Avrupa Birliği tam üyelik müzakerelerinin ve yeni demokratikleşme reformlarımızın hız kazanacağı bir yıl olacak'

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 01 Ocak 2014 07:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Millete Hizmet Yolunda" konuşmasında gündemdeki konularla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"2014, AB'ye tam üyelik müzakerelerinin hız kazanacağı yıl olacak" diyen Erdoğan, millete şu çağrıda bulundu: "Korku, sindirme ve istismar siyasetinin devre dışı kaldığı bir ortamda, siyasetin reform ka-pasitesi daha da artacak. Sizlerden, büyük Türkiye ideali için heyecanınızı her daim diri tutmanızı özellikle rica ediyorum. Hayır dualarınızı esirgemeyin." 17 Aralık operasyonuna da dikkat çeken Erdoğan, "Gerek Gezi eylemleriyle gerek 17 Aralık komplosuyla Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olan çevreler, kutlu yürüyüşümüze kastetti. Milletin ve Allah'ın huzuruna alnımız ak çıkmak bizim yegane gayemizdir. Eski Türkiye artık geri gelmemek üzere tarihte kalmıştır. Her saldırıyla birlikte kan kaybeden vesayet sistemi, bilesiniz ki daha fazla reform yapma imkanı tanıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber