Okul müdüründen örnek davranış

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Mayıs 2006 17:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı Necdet Islar İlköğretim Okulu'nda başlatılan kampanyayla, çok sayıda kitap toplamayı başaran öğrencilere kütüphane kurmaları için okul müdürü makam odasını verdi.

Adapazarı Necdet Islar İlköğretim Okulu'nda "Bir öğrenci 2 kitap" kampanyası adı altında bir kampanya başlatıldı. Kitap Kulübü çocukları tarafından başlatılan kampanyaya diğer öğrenciler de destek verince çok sayıda kitap toplandı. Okulun bulunduğu Şirinevler Mahallesi'ndeki evleri gezen minikler 5 bin adet kitap toplamayı başardı. Okulda bulunan kütüphanenin toplanan kitapları almaması üzerine Necdet Islar İlköğretim Okulu Müdürü Mükremin Yüksel öğrencilere makam odasını verdi. Minikler topladıkları roman, hikaye, ansiklopedi ve çeşitli türlerden oluşan çok sayıda kitabı müdürün makam odasına taşıyarak okula ikinci bir kütüphaneyi kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadı. Okul Müdürü Mükremin Yüksel makam odasında idari işler ve yazışmaları sürdürürken, minikler ise müdürün makam odasında açtıkları kütüphanede kitap okuyarak okuma sevgisini yaşıyor.

Müdür Mükremin Yüksel, öğrencileri anlamlı davranışlarından dolayı kutlayarak, "Çocuklarımız 'Bir öğrenci 2 kitap' kampanyası başlatarak halktan gelen büyük bir destekle binlerce kitap toplamayı başardı. Toplanan kitapları kütüphanemiz almayınca ben de makam odasını onlara verdim. Toplanan kitaplar çok yararlı kitaplar. Şimdi çocuklarımızla birlikte toplanan bu kitapları okuyacağız. Kalbi kitap sevgisiyle dolan çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onların bu azmi ve okuma sevgisi beni çok mutlu etti" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber