Bu da taraftarı çıldırtan fanatik hırsız

Amasya’da bir eve giren hırsızın eşyalar arasından sadece Galatasaray formalarını ve ürünlerini çalması fanatik Galatasaraylı olan ev sahibini çıldırttı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ocak 2014 16:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bu da taraftarı çıldırtan fanatik hırsız

Amasya merkez Kirazlıdere Mahallesi'nde yaşayan Galatasaray taraftarı 25 yaşındaki eczacı Bahri Çavuş, işten evine gelip maç izlemek için hazırlık yaptığı esnada yatak odasına bıraktığı yeni aldığı iki formayı bulamadı. Galatasaray logolu atkı ve kül tablasını da tüm aramalarına rağmen bulamayan genç taraftar şaka sandığı durumu arkadaşlarıyla paylaştı.

Hırsızlık yapıldığından şüphelenen Bahri Çavuş, "Bir iki arkadaşıma sordum. Birkaç gün içinde kimsenin bilgisi olmadığını öğrenince polise haber verdim. Polis geldi 'arkadaşlarındır' dedi. Aslında mantıklı olan sebep buydu ama arkadaşlarımdan alan oysaydı iade ederdi. Eden olmayınca bunun hırsızlık olduğunu anladım" diye konuştu.

Evin kapısında zorlamanın olmadığını söyleyen Çavuş, "Zaman zaman aceleden işe geç kalmamak için kapıyı çekip çıktığım oluyordu. Formaların maddi değerinden çok manevi değeri var. Galatasaray sevgisi kendimi bildim bileli bende olan bir sevgi. Bunu suistimal eden bir terbiyesizin biri" şeklinde konuştu.

İki formanın yanı sıra Galatasaray atkısı ve Galatasaray logolu kül tablasının çalınması üzerine elinde sadece Galatasaray logolu bardağın ve birkaç giysinin kaldığını, yeniden forma alacağını ancak bu sefer hırsızlığa karşı dikkatli olacağını vurgulayan Çavuş, "Bu kez gereğini sonuna kadar yaptırırım. İlk kez evime hırsız girmesinin verdiği şaşkınlıktan dolayı polise haber vermekte geciktim. Kim böyle bir şaka yapar ki. Evdeki bilgisayar, televizyon ve diğer aletlere dokunulmamış. Elimde sadece bu kupa kaldı" ifadelerini kullandı.

Evinin kilitlerini yenilediğini ve yakında askere gidecek olan fanatik ev sahibi fanatik hırsıza 'karşıma çıkmasın' diye mesaj gönderdi.

MURAT ÇELİK A.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber