Hava değişimine geldi, liseli sevgilisini öldürdü

Haber Giriş : 03 Temmuz 2006 09:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

milliyet

İSTANBUL'da vatani görevini yaptığı askeri birliğinden hava değişimi için Antalya'ya gelen 20 yaşındaki Ömer Kunduz, lise 2'nci sınıf öğrencisi kız arkadaşı 15 yaşındaki Çağrı Urfa'yı başına sert bir cisimle vurup öldürdü.

İstanbul'da askerliğini yapan Ömer Kunduz, hava değişimi alarak Antalya'da oturan ailesinin yanına geldi. Kunduz, Borsa Ticaret Lisesi'nde okuyan kız arkadaşı Çağrı Urfa ile dün buluşarak, Lara Semti'ne gezmeye gitti. Deniz kenarındaki parkta oturup konuşan ve alkol alan sevgililer, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Daha sonra Çağrı Urfa'yı başına sert bir cisimle vurup öldüren Kunduz, olay yerinden ayrıldı.

Bir süre dolaşan Kunduz, polise gidip cinayet işlediğini itiraf etti. Olay yerinde genç kızın cesedini bulan polis, Çağrı Urfa'nın cesedini Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Hastane morguna getirilen genç kızın babası Süleyman Urfa da kızının cesedini teşhis etti.

Kunduz ifadesinde, genç kızla bir süredir arkadaşlık yaptığını, olay günü buluşarak bir seyir terasında oturduklarını, bu sırada aralarında çıkan tartışma sonucu Çağrı'nın başına sert bir cisimle vurup öldürdüğünü söyledi.

İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen Ömer Kunduz, tutuklanarak Antalya Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber