Şehit babasının ismini taşıyacak

Diyarbakır'da Kobani bahane ederek düzenlenen saldırılarda şehid edilen Hasan Gökgöz'ün oğlu dünyaya geldi. Bugün dünyaya gelen erkek çocuğa babasının ismi 'Hasan' verildi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 11 Kasım 2014 20:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit babasının ismini taşıyacak

Kobani bahanesiyle ortalığın yakılıp yıkıldığı terör olayları 34 cana mal olmuş, Hasan Gökgöz, Diyarbakır'da kurban eti dağıtırken, silahlı saldırıya uğrayarak sığındığı binada işkence edilerek öldürüldükten sonra dördüncü kattan aşağıya atılmıştı. Diyarbakır'daki eylemlerde PKK'lı gruplar tarafından IŞİD'in cinayet eylemlerini aratmayan yöntemlerle öldürülen Hasan Gökgöz'ün 4 yıllık eşi 22 yaşındaki Yüksel Gökgöz, 9 aylık hamileydi. 2 yaşında bir oğlu olan Gökgöz'ün bugün bir erkek oğlu dünyaya geldi. Gökgöz'ün oğluna babasının isminin verileceği öğrenildi.

"Onların yeri dolacak"

Kurban eti dağıtırken, silahlı saldırıya uğrayan, sığındığı binada işkence edilerek öldürüldükten sonra, dördüncü kattan aşağı atılan Hasan Gökgöz'ün babası 60 yaşındaki Mehmet Gökgöz Yeni Şafak'a konuştu. Bugün bir erkek torunu sahip olduğunu ifade eden Gökgöz, torununa babasının ismini vereceklerini söyledi. "Bizi yokluktan var eden Allah'a şükürler olsun" diyen Gökgöz, "Allah bir tanesini aldı, bir tanesini verdi. Şükürler olsun. Hasanlar bitmez, Hüseyinler de bitmez. Onların yerleri dolacak Allah'ın izniyle. Babasının yolunu takip edecek, küfrün karşısında duracak" şeklinde konuştu.

2 yaşında bir oğlu olan Hasan Gökgöz'ün 4 yıllık eşi 22 yaşındaki Yüksel Gökgöz, kocası şehit edildiğinde 9 aylık hamileydi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber