7 bakan, yurt dışında...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 21 Ocak 2015 02:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
7 bakan, yurt dışında...

BAKANLIKLARA VEKALET ETME İŞLEMİ

Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ'a, Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

İLGİ : 19/1/2015 tarihli ve 69471265-305-595 sayılı yazınız.

Görüşmelerde bulunmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinden itibaren Etiyopya ve Cibuti Cumhuriyeti'ne gidecek olan Başbakan Yardımcısı Numan KURTULMUŞ'un dönüşüne kadar Başbakan Yardımcılığına, Adalet Bakanı Bekir BOZDAĞ'ın vekalet etmesi uygundur.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinden itibaren Etiyopya ve Cibuti Cumhuriyeti'ne gidecek olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri IŞIK'ın dönüşüne kadar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına, Milli Savunma Bakanı İsmet YILMAZ'ın vekalet etmesi uygundur.

Dışişleri Bakanlığına, Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkerede Değişiklik Yapılmasına Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere, 19 Ocak 2015 tarihinden itibaren Katar, Yemen Cumhuriyeti ve İngiltere'ye gidecek olan Dışişleri Bakanı Mevlüt ÇAVUŞOĞLU'nun dönüşüne kadar Dışişleri Bakanlığına, Kalkınma Bakanı Cevdet YILMAZ'ın vekalet etmesi ilgi (b) yazıyla uygun görülmüştü. Ancak, program değişikliği nedeniyle seyahatin Yemen Cumhuriyeti kısmının iptal edildiği ilgi (c) yazıdan anlaşıldığı için, ilgi (b) yazının Yemen Cumhuriyeti kısmının işlemden kaldırılması uygundur.

Ekonomi Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI'nın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinden itibaren Etiyopya ve Cibuti Cumhuriyeti'ne gidecek olan Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ'nin dönüşüne kadar Ekonomi Bakanlığına, Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI'nın vekalet etmesi uygundur.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi EKER'in Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Dünya Ekonomik Forumuna katılmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinde İsviçre'ye gidecek olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner YILDIZ'ın dönüşüne kadar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi EKER'in vekalet etmesi uygundur.

Orman ve Su İşleri Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'ın Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinden itibaren Etiyopya ve Cibuti Cumhuriyeti'ne gidecek olan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU'nun dönüşüne kadar Orman ve Su İşleri Bakanlığına, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ'ın vekalet etmesi uygundur.

Sağlık Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE'nin Vekalet Etmesine Dair Tezkere

Görüşmelerde bulunmak üzere, 21 Ocak 2015 tarihinden itibaren Etiyopya ve Cibuti Cumhuriyeti'ne gidecek olan Sağlık Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU'nun dönüşüne kadar Sağlık Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris GÜLLÜCE'nin vekalet etmesi uygundur.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber