İçişleri'nden Ağrı'daki saldırıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanlığı'ndan, Ağrı'daki saldırıyla ilgili, "Bu tarz gelişmelere karşı devletimizin tüm kurumları gerekli tüm tedbirleri almaya ve uygulamaya kararlıdır" açıklaması yapıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Nisan 2015 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İçişleri'nden Ağrı'daki saldırıyla ilgili açıklama

İçişleri Bakanlığı, Ağrı'nın Diyadin İlçesi'ne bağlı Yukarı Tütek Köyü'nde bu sabah PKK'lıların askerlere ateş açması sonucu 1 üsteğmen ile 3 uzman çavuşun yaralanması olayı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, "Kamu düzenini zedeleyen, vatandaşlarımızın güvenliğini riske atan bu tarz gelişmelere karşı devletimizin tüm kurumları gerekli tüm tedbirleri almaya ve uygulamaya kararlıdır" denildib

İçişleri Bakanlığı, " 11 Nisan 2015 günü Ağrı ili Diyadin İlçesine bağlı Yukarı Tütek köyü civarında silahlı terör örgütünün vatandaşlarımıza baskı uygulayacağı ve terör örgütünün propagandasının yapılacağı bilgisi üzerine kamu düzeninin sağlanması amacıyla ilgili birimlerimiz bölgeye sevk edilmiştir. Bölgede görevlendirilen güvenlik güçlerimize terör örgütü mensupları tarafından ateş açılmış ve ilk ateşte 4 askerimiz çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Bölgeye geçiş sırasında saldırı olması, kamu düzenine ilişkin hassasiyetimizi doğrulamakta ve alınan tedbirlerin gerekliliğini göstermektedir. Kamu düzenini zedeleyen, vatandaşlarımızın güvenliğini riske atan bu tarz gelişmelere karşı devletimizin tüm kurumları gerekli tüm tedbirleri almaya ve uygulamaya kararlıdır."

Ağrı Diyadin'de çatışma: 4 asker yaralı Efkan Ala: 4 asker yaralandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber