Okul servisinden indi, otomobil çarptı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde okul servisinden inen 9 yaşındaki bir çocuğa otomobil çarptı. Ağır yaralanan çocuk hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Mayıs 2015 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Okul servisinden indi, otomobil çarptı

Alınan bilgiye göre, Gölcük Donanma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Ufuk Güneş ile Nesrin Güneş'in iki çocuğundan biri olan Mehmet Erdem Güneş (9), okuduğu Donanma İlkokulu'ndan eve gitmek üzere okul servise bindi. Donanma Lojmanları'nın önünde servisten inen Güneş'e yoldan geçmekte olan ticari taksi çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Güneş ağır yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gölcük Askeri Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Erdem Güneş, burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Güneş'in beyin kanaması geçirdiği ve bir süre sonra ameliyata alınacağı öğrenildi. Küçük çocuğa çarparak yaralanmasına neden olan aracın şoförü, Gölcük ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mehmet Erdem Güneş'in sağlık durumu ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber