MKE'den bekara havuz yasağı

Haber Giriş : 14 Ağustos 2006 13:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

milliyet

KIRIKKALE MKE Kurumu'nun havuzundan yararlanmak isteyen bekar erkekler, hafta içini beklemek zorunda kalıyor. Hafta sonu ailelerin girebildiği havuzdan, hafta içi 3 gün bekar erkekler, 1 gün de yalnızca kadınlar yararlanıyor. Bekar kadınlar ise, hafta sonu ailelerle birlikte ya da yalnız kadınların girdiği günde havuza alınıyor.

Kırıkkale Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) havuzu, temiz ve fiyatlarının uygunluğu ile en çok rağbet gören havuzlardan biri. Ancak, Kırıkkaleli bekar erkekler, yanlarında bir kadın olmadığı takdirde hafta sonları havuza giremiyor.

Büyük şehirlerde havuza giriş fiyatlarının 35 ile 50 YTL arasında olmasına karşın, Kırıkkale MKE Kurumu havuzunda misafirler için giriş 5 YTL, kurum mensupları için ise 3.5 YTL. Havuzun restoran fiyatları da çok uygun olunca ilgi de artıyor.

MKE Lokaller ve Havuzlar şefi Talat Kılıç, ?Havuzumuzda disiplinli bir sistem yürütüyoruz. Havuzumuzdan haftanın üç günü bekar erkekler, bir günü ise sadece kadınlar, cumartesi ve pazar günleri de aileler yararlanıyor'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber