Maganda bu kez siyasetçiyi hedef aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2006 11:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşilyurt Belediyesi Meclisinin CHP'li üyesi Bekir Eyice, ailesi ile birlikte merkeze bağlı Yeşilyurt beldesinde düzenlenen sünnet düğününe katıldı. Eğlencenin devam ettiği bir sırada kimliği bilinmeyen bir kişi tarafından havaya rasgele ateş açıldı. Arka arkaya patlayan silah seslerinin kesilmesinin ardından masada arkadaşları ile birlikte oturan ve düğünü seyreden Bekir Eyice kanlar içinde oturduğu sandalyeden yere düştü. Kısa süreli paniğin yaşandığı düğünde Bekir Eyice'nin havaya açılan ateş sonucu başından vurularak yaralandığı tespit edildi.

ŞAKAĞINDAN VURULDU

Şakağından kurşun yarası alan Bekir Eyice, yakınları tarafından götürüldüğü Muğla Devlet Hastanesine ameliyat edildi. Eyice başarılı geçtiği bildirilen ameliyatın ardından beyin cerrahi servisinde tedavi altına alındı. Yoğun bakımda tutulan Eyice'nin hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

ATEŞ EDENİ GÖREN OLMADI

Yeşilyurt Beldesindeki sünnet düğününde meydana gelen olayda havaya kimin ateş ettiği ise tespit edilemedi. Bekir Eyice ile birlikte aynı yerde oturan yakınları ise olayın bir anda olduğunu belirterek, ''Düğünü izlerken birkaç el silah sesi geldi. Daha sonra yanımızda oturan Bekir Eyice kanlar içinde yere yığıldı. Ne olduğunu anlayamadık. Sesler arka taraftan geldiği için kimin ateş ettiğini göremedik'' diye konuştular. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatan jandarma, havaya ateş eden kişinin tespit edilmesi amacıyla düğüne katılan ve olayı görenlerin tek tek ifadelerine başvuruyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber