Kpss'ye 2 gün kaldı belgeleri hala yok

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2006 20:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, pazar günü KPPS sınavına girecek yaklaşık 15 kişi, giriş belgelerinin kendilerine ulaşmadığını belirterek, yetkililerden yardım istedi.

Güdül Kaymakamlığında, vatandaşların sorunlarını dinleyen yetkililer, İlçe PTT Müdürlüğü ve Ankara Posta Dağıtım Müdürlüğü yetkilileri ile irtibata geçti PTT Müdürlüğünden, ellerinde dağıtımı yapılacak giriş belgesi bulunmadığı ve kendilerine ulaşan belgelerin aynı gün dağıtıldığı bilgisini aldı. Sınava nerede gireceklerini bilmediklerini ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını ifade eden vatandaşlar, bunun üzerine Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden (ÖSYM) yardım istedi.

ÖSYM yetkililerinin Ankara Bilkent'teki bürolarından 3,5 YTL karşılığında giriş belgesi alabileceklerini belirtmeleri üzerine tepki gösteren vatandaşlar, ''Bizler, müracaatımızda 35 YTL ödedik. 2 YTL de sınav kılavuzu için bankaya para yatırdık. Belgeyi almak için Ankara'ya gidiş-geliş masraflarımız ne olacak? Bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz'' dediler. Yaşadıkları sorun karşısında çaresiz olan vatandaşlar, daha sonra Kaymakamlıktan ayrılarak, sınava giriş belgelerini almak üzere Ankara'ya gitti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber