'Tıpkı dostunu karşılar gibiydi'

Solunum kasları çalışmadığı için nefes borusu açılarak cihaza bağlı yaşamak zorunda kalan Emrah Savsar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret etme hayalini gerçekleştirdi. Savsar, "Cumhurbaşkanımız tıpkı bir dostunu karşılar gibiydi. Onu çok seviyorum" dedi.

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 18 Eylül 2015 21:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Tıpkı dostunu karşılar gibiydi'

Konya'da, solunum kasları çalışmadığı için nefes borusu açılarak cihaza bağlı yaşamak zorunda kalan 27 yaşındaki Emrah Savsar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek, hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "manevi dayım", ablası Ayşe Çalık'a da "manevi annem" diye hitap eden Savsar'ın en büyük isteği, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşebilmekti. Çalık'ın aracılığıyla geçen yıl Mevlana Müzesi ziyareti sırasında Erdoğan ile görüşen Savsar, her cuma yazdığı dörtlüklerden kendisine de SMS yoluyla göndermek istediğini iletti.

EN ÖZEL ANLARIMIN TANIĞI

Attığı SMS'in ardından kendisini arayan Cumhurbaşkanı ile sohbet eden ve bir görüşmesinde kendisini ziyaret talebinde bulunan Savsar, Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edildi. Cumhurbaşkanı'nın kendisinde çok ayrı bir yerinin olduğunu anlatan Savsar, "Annem ve ağabeyim ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gittik. Cumhurbaşkanımız bizi güleryüz ve samimiyetle karşıladı. Tıpkı bir dostunu karşılar gibiydi. Yaklaşık 1 saat sohbet ettik. Onu çok seviyorum. Misafirperverliğinden ve bize olan ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Çok heyecanlandım. Benim için çok önemli bir andı" diye konuştu. Savsar, ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları hayatının en özel anlarının tanığı olarak saklayacağını ifade etti.

Anne Adile Savsar, "Oğluma baba şefkatiyle yaklaştı. Kendisi benim ve oğlum için çok değerli. Oğlumun mutlu olduğunu görmek beni daha çok sevindirdi. Bana kendi annesi gibi davrandı. Allah ondan razı olsun. Her namazımda, Rabbim onu ve Türkiyemizi bütün kötülüklerden korusun diye dua ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber