Şehit Astsubay Mehmet Şimşek'in baba evinde yas var

Tunceli'de, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek'in baba evinde yas var

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Ekim 2015 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Şehit Astsubay Mehmet Şimşek'in baba evinde yas var

Tunceli'de, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Kıdemli Çavuş Mehmet Şimşek'in Afyonkarahisar'daki baba evinde hüzün var.

Çay Kaymakamı Selim Palamut ve görevli askerler, acı haberi vermek için Şimşek'in Çay ilçesine bağlı Çayırpınar köyündeki baba evine gitti. Haberi alan çiftçi baba Osman ve anne Adile Şimşek, büyük üzüntü yaşadı. Ailenin acısını paylaşmak isteyen çok sayıda yakını, şehidin Türk bayrağı asılı evini ziyaret etti.

Şimşek'in, Ankara Güvercinlik Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığından geçici görevle Tunceli'ye gittiği öğrenildi. Şehit Mehmet Şimşek'in 1 ay önce evlendiği ifade edildi.

Tunceli'de, teröristlerce yola döşenen patlayıcının zırhlı askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olmuş 2 asker yaralanmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber