Hastanede doktoru öldürüp kendini 5. kattan attı!

SAMSUN'da Yusuf D., hastane koridorunda eski eşiyle tartışırken, araya giren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra, kendini 5'inci kattan attı. Doktor ve saldırgan ağır yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Kasım 2015 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanede doktoru öldürüp kendini 5. kattan attı!

Olay bugün Samsun'un İlkadım İlçesi İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Özel Anadolu Hastanesi Çiftlik Şubesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aynur Dağdemir'in sekreteri olan Şeyda A.'nın yanına gelen eski eşi Yusuf D., konuşmak istedi. Şeyda A. ile Yusuf D. hastanenin 5'nci katındaki koridordo tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Dr. Aynur Dağdemir araya girmek istedi. Bu sırada Yusuf D. üzerinde bulunan bıçakla Dr. Dağdemir'i çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra 5'nci kattaki pencereden kendini attı.

Ağır yaralanan Dr. Aynur Dağdemir, aynı hastanede hemen ameliyata alındı. Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kendini 5'nci kattan atan şüphelinin de aynı hastanede tedavi altına alındığı ve durumunun ağır olduğu ifade edildi.

Hastanede olayın ardından geniş güvenlik önlemi alınırken, hastane personeli uzun süre olayın şokunu yaşadı.

Doktorun ardından saldırgan da öldü

KADIN DOKTOR HAYATINI KAYBETTİ

Samsun'da hastane çalışanının eşi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan kadın doktor, yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, Yusuf D, konuşmak amacıyla boşandığı eşi Şeyda A'nın çalıştığı Ulugazi Mahallesi'ndeki özel bir hastaneye gitti. Eski eşi ile hastane koridorunda tartışmaya başlayan Yusuf D'ye kadın hastalıkları uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir müdahale etti.

Bunun üzerine Yusuf D, Dağdemir'e bıçakla saldırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Dağdemir, hastanede ameliyata alındı. Dağdemir, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu sırada hastanenin beşinci katına çıkan Yusuf D, pencereden atladı. Beton zemine düşerek ağır yaralanan Yusuf D, hastanede yapılan müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimizde bulunan özel bir hastanede 19.11.2015 Perşembe günü saat 11.30 sıralarında görevi başında bıçaklanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Aynur Dağdemir olay sonrası acil ameliyata alınmış ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştır. Olayın faili Yusuf Demirbaş da tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber