Vakıflar Genel Müdürü Dr. Ertem, yılın bürokratı seçildi

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkezi tarafından Türkiye'de eğitim faaliyeti veren üniversitelerde bağımsız ve tarafsız bir şekilde yapılan anketler, araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem 2015 yılının en başarılı ve duyarlı bürokratı seçildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2016 21:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Vakıflar Genel Müdürü Dr. Ertem, yılın bürokratı seçildi

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Kadir Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem'in Türkiye genelinde üniversitelerde gençler tarafından 2015 yılının en başarılı ve duyarlı bürokratı seçildiğini bildirdi. Genel Merkez Sözcüsü Kadir Yılmaz, "Dr. Adnan Ertem'in Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde bürokrasi kariyeri boyunca müfettiş, bölge müdürü ve genel müdür olarak görev yapmış ve bulunmuş olduğu makamlarda, Türkiye'de ve yurt dışında yüzlerce tarihi eserlerimizi camiler, külliyeler, medreseler, hanlar, hamamlar gibi eserlerimizin restorasyon ve proje çalışmalarını yaparak tarihi eser niteliğindeki eserlerimizin korunması ve uzun yıllar yaşamasına öncülük etmiş ve katkı sağlamıştır. Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem aynı zamanda kültür ve sanat etkinliklerine gençlik ve sportif faaliyetlere eğitim ve öğretim faaliyetlerine katkı sağlayan çalışmalar yapması gençler tarafından yılın en başarılı bürokratı seçilmesinde önemli etkenler olmuştur" dedi.

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez sözcüsü Kadir Yılmaz üniversite gençleri tarafından 2015 yılının en başarılı ve duyarlı bürokratı seçilen Vakıflar Genel Müdürü Dr. Adnan Ertem in ödülü önümüzdeki günlerde TGSK Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu'nun da katılımıyla Vakıflar Genel Müdürlüğü makamında takdim edileceğini açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber